Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A webáruházunk szilvakategóriája széles választékot kínál a szilvafa kedvelőinek. A szilvafa egy gyümölcsfa, amely természetes árnyékot és díszes megjelenést biztosít a kertekben, udvarokban vagy balkonokon. Különféle fajtákat találhatunk, amelyek eltérő nagyságúak és természetes körülmények között is jól növekednek. Konténeres gyümölcsfáink lehetővé teszik a kényelmes telepítést és mozgatást.

Kapunk néhány éves vagy akár már termőképes szilvakereket is, amelyek kifejlesztett gyökérzettel rendelkeznek. Az ilyen típusú fa telepítése egyszerű, és lehetővé teszi, hogy a vásárlók ne csak várjanak a növekedésre, hanem azonnal élvezhessék a friss szilvákat. Küldetésünk az, hogy a vásárlóinknak minőségi szilvafákat kínáljunk, amelyek könnyedén illeszkednek a kertekbe és udvarokba.

Minden fa szakszerűen nevelt és gondozott, így a vásárlónak csak a megfelelő hely kiválasztása és rendszeres gondozása marad. Nézze meg a webáruházunkban található szilvafa választékot, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb fajtát és méretet. Örömmel segítünk a választásban és válaszolunk a felmerülő kérdésekre a természetes árnyékkal és édes szilvákkal kapcsolatban.

Keresés