Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Kerti kakukkfű (Thymus vulgaris) egy népszerű fűszernövény, amely gyakran megtalálható kertekben és konyhakertekben. Ez a kis bokros növény többéves és eléri a 30 cm magasságot. Virágai általában lilás vagy rózsaszínűek, és vonzóak a méhek számára. A kerti kakukkfű rendkívül aromás leveleket produkál, amelyeket különböző ételekhez és italokhoz lehet felhasználni fűszereként vagy ízesítőként. Ez a fűszernövény tökéletesen passzol például húsételek, szószok, levesek és saláták ízesítéséhez. A gyógynövénnyé is alakítható kakukkfű tea kitűnő ital, amelynek számos egészségügyi előnye is van.

A kerti kakukkfű gazdaságosan termeszthető, és igénye alacsony. Képes ellenállni az aszályos időszakoknak és a száraz talajnak is, ezért ideális választás azok számára, akik kevésbé gondozást igénylő fűszernövényeket keresnek kertjükbe. A növényt legjobban napos helyre érdemes ültetni, ahol jól szellőzik.

A termékeink minőségi és frissek, így garantáltan magas színvonalúak. Használja ki a kerti kakukkfű remek ízét és gyógyító tulajdonságait a kulináris kalandokban, és tegye még élvezetesebbé ételeit ezzel a fantasztikus fűszernövénnyel!

Keresés