Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

futo pőorcsinrozsa

Ön itt jár: Kezdőlap > Egynyári növény >

Futó porcsinrózsa

A futó porcsinrózsa olyan egynyári növény, amelyet a webáruházunkban megtalálhatsz. Ez a növény szép dísze lehet kertednek vagy erkélyednek. A futó porcsinrózsa egy könnyen gondozható növény, amely díszítő hatása mellett kellemes látványt nyújt a környezetnek. Az egynyári növények közé tartozik, ami azt jelenti, hogy évente csak egy szezonon át virágzik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem érdemes beültetni, hiszen virágzása idején rendkívül látványos és színpompás lehet.

A futó porcsinrózsa jellemzője, hogy hosszú, futó hajtásokkal rendelkezik, ezért nevéhez hűen futó növénynek is nevezik. Az utat, kerítést vagy más hordozófelületet egyszerűen borítani tudja, így könnyedén függőleges kertépítési megoldásokat is alkalmazhatsz vele. Az ilyen fajta növények általában napos helyeket kedvelnek, viszont jó vízáteresztő képességű talajban mutatnak a legszebben.

A futó porcsinrózsa sem kivétel, ezért fontos, hogy gondoskodj megfelelő talajról, rendszeres öntözésről és trágyázásról is. A webáruházunkban többféle futó porcsinrózsa fajta közül választhatsz, így könnyedén megtalálhatod az igényeidnek legmegfelelőbbet. Ha szeretnéd kerted vagy erkélyed szép és élénk színvilágával feldobni, akkor érdemes elgondolkodnod a futó porcsinrózsák beszerzésén.

Keresés