Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

egynyári növény

Ön itt jár: Kezdőlap >

Egynyári növény

Az egynyári növények kategóriája olyan növényeket tartalmaz, amelyek egy életciklus után elhalnak. Ezek a növények általában kiváló választások a kertek és teraszok díszítésére, mivel könnyen ültethetők és sokszínű virágokkal vagy dús levelekkel rendelkeznek.

Az egyik legnépszerűbb egynyári növény a begónia. Ez a növény szebbé teszi a kertet vagy a teraszt a színes és puha virágaival. A vinca is tökéletes választás lehet, mivel intenzív színű virágaival hosszú időn át nyújt díszítést. A gazánia napsütéses helyeken érzi jól magát, és élénk színű virágjaival tündököl. A pistike, a hamvaska és a büdöske is gyakran megtalálhatók az egynyári növények között. Ezek a növények kisebb méretűek, de színes virágaikkal remekül kiegészítik a többi növényt a kertben vagy cserépben is. A verbena is népszerű egynyári növény, amely hosszú virágzási idővel rendelkezik. Különböző színekben elérhető, így könnyedén illeszthető bármilyen kert vagy terasz stílusához. 

Az egynyári növényekkel könnyedén megteremthető a gyönyörű és színes kert vagy terasz. Ez a kategória nagyszerű választás lehet mindazoknak, akik vidám és virágos környezetet szeretnének létrehozni.

Keresés